Skip to main content
Elimschool

Elimschool

Bron voor een kansrijke toekomst!

BRON VOOR EEN KANSRIJKE TOEKOMST!

Schoolgids

De basisschoolperiode is een behoorlijk stuk van je leven. Voor kinderen maar ook voor ouders. Acht jaar lang, 40 weken per jaar. In totaal vertrouwen ouders hun kind(eren) meer dan 8000 uren toe aan de zorg van de leerkrachten van de basisschool.

Niet alle basisscholen zijn hetzelfde. Scholen verschillen, in manier van werken, in sfeer en in kwaliteit. Scholen hebben verschillende kwaliteiten. Dat maakt het kiezen niet eenvoudig. Door middel van deze gids willen wij u informeren over onze school.

Wij beschrijven in deze schoolgids waarvoor wij staan, welke uitgangspunten wij hanteren en hoe wij proberen de kwaliteit te verbeteren. De schoolgids bevat informatie over o.a.:

     De opzet van het onderwijs

     De zorg voor onze leerlingen

     Praktische zaken

De opzet van de schoolgids is tot stand gekomen in overleg tussen de directie, teamleden en de medezeggenschapsraad.

De schoolgids wordt elk jaar bijgewerkt. Een gedeelte van de informatie die in de schoolgids thuishoort is aan jaarlijkse veranderingen onderhevig. Dit geldt bijvoorbeeld voor de verdeling van de leerkrachten over de groepen, of voor het gymnastiekrooster. Dit deel van de informatie wordt jaarlijks opgenomen in de jaarinfo. De ouders van onze leerlingen ontvangen de informatie voor het aankomende schooljaar in de laatste week van het huidige schooljaar of bij inschrijving. De schoolgids wordt niet meer elk jaar uitgereikt aan onze ouders maar is voor iedereen te downloaden (klik hier) voor onze ouders ook vanaf Tabulo (www.elimschool.op.tabulo.nl).

Over de Elim

“Mijn kinderen kunnen zichzelf zijn, en zich ontwikkelen naar hun mogelijkheden. Dat kan doordat de leerkrachten het serieus nemen, aandacht geven aan waar het kind mee komt.”
(Anita Rabbett, moeder van Anne en Kaidan)

 

De Schoolgids

Contactgegevens

  Van Beethovenlaan 31
2912 VK Nieuwerkerk a/d IJssel
  0180-312706
  Wilma Verdoold (directeur)
  elimschool@pcponwk.nl